Vision and visibility. Full time.

Kensington Communication se impune în marketingul politic, prin succesele obţinute de clienţii noştri din România şi din regiune. Consultanţii noştri gândesc strategii pe termen lung şi aplică instrumentele marketingului politic într-un mod eficient. Pentru că ne respectăm clienţii.

Facem consultanţă politică de succes.

În 2008, pentru prima dată în România, Kensington Communication a lansat un pachet complet de servicii de marketing politic. Iar clienţii noştri au avut rezultatele dorite. Am continuat, ne-am extins echipa, am câştigat noi campanii. De 7 ani, facem consultanţă politică cu succes, în România şi în regiune.
  • Consultanţii noştri au conceput şi au coordonat campanii complete de comunicare.
  • Au promovat proiecte politice, susţinute de personalităţi internaţionale.
  • Au organizat evenimente de anvergură în ţară şi în străinătate.
  • Fiecare dintre consultanţii noştri are o experienţă de la 5 la 15 ani în marketingul politic. 
  • Cătălin Dumitru

    Cătălin Dumitru este doctor în comunicare, fondator și senior partner al Kensington Communication. A colaborat cu oameni politici care au ocupat funcţii înalte în stat, în România şi în regiune. În perioada 2005-2007, a fost consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale de la Bucureşti. A pregătit numeroşi deputați și senatori în domeniul comunicării politice și relației cu media, în cadrul Kensington Communication sau colaborând cu IPP și cu fundațiile Hanns Seidel și Konrad Adenauer.
  • Răzvan Săndulescu

    Răzvan Săndulescu este fondator și senior partner al agenției de marketing politic Kensington Communication. Are o experiență de peste 15 ani în consultanță politică, strategie și campanii de comunicare naționale - în colaborarea sa cu partide din țară și străinătate, lideri de partide, premieri și miniștri, parlamentari și europarlamentari. 

Servicii complete de marketing politic

1
Strategie, analiză și cercetare
Analizăm profilul clientului și contextul socio-politic. Estimăm tendințele. Ținem cont de obiective și de rezultatele cercetărilor sociologice. Elaborăm o strategie politică eficientă, cu obiective de comunicare pentru fiecare segment de public, mesaje și acțiuni cu impact pozitiv.
2
Discursuri și mesaje
Pregătim teme și abordări, mesaje politice și de actualitate, discursuri, declarații publice, sloganuri, comunicate de presă, broșuri și flyere.
3
Comunicare de criză
Asigurăm capacitatea de reacţie rapidă la evoluţiile politice şi la cele legate strict de procesul electoral. Propunem abordarea strategică, acţiunile şi mesajele, asigurăm consultanţa în gestionarea relaţiei cu media.
4
Training de comunicare
Pregătim aparițiile publice ale clientului, prin repetiții și simulări pentru ton, dicţie, ţinută, poziţionare, mesaje principale. Ulterior, facem recomandări punctuale pentru îmbunătățirea constantă a comunicării publice.

Intră în legătură cu un consultant Kensington Communication: office@kensington.ro

Ofertă
personalizată
Kensington Communication
SEDIUL CENTRAL

București, strada Visarion, nr. 13

Telefon: + 40 724 279 245

NOUTĂȚI
La toamnă încep cursurile de comunicare politică!
2015-07-01
Pentru viitorii lideri politici ai României, deschidem curând Kensington School of Leadership. Revenim cu veşti bune!

Kensington Communication
Copyright 2015